Tryghed

Udvikling

Gensidig respekt

Alles ret til et godt fællesskab

• Trine Birgitte Traun den 21-06-2017
    Kære forældre i Brylle..!!

Jeg vil lige informere jer om, at jeg har fået nyt job.
    Jeg har været så heldig, at jeg har fået et job, som fællesleder af Assensskolen og landsbyordningen
    Salbrovad.

Jeg har været super glad for, at være i Brylle - og har nu valgt, at søge nye udfordringer på
    en stor skole - det har altid været min tanke, at jeg skulle prøve det.

Jeg er her torsdag og fredag - hvis I har lyst til, at komme forbi og sige farvel er I meget velkommen.
    Jeg fortæller det til eleverne i morgen til morgensang.

God dag!

Venligst
    Trine Traun smiley
    Hanne Krogager Asmussen den 20-06-2017
    VERNINGE HUSFLID har nogle gode sommertilbud...se nærmere i vedhæftede fil
    Susanne Tang den 12-06-2017
    Biblioteksbøger
    Så nærmer sommerferien sig hastigt, og man må selvfølgelig gerne låner bøger med til ferielæsningen, men forinden skal vi have ALLE bøger retur tak.
    Tjek derfor hylder og reoler - og måske under sengen og få afleveret hurtigst muligt tak :-)
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Teateremneugen blev afsluttet med nogle fantastiske forestillinger samt fællesspisning for børn og voksne.

Alle børn og voksne på skolen har hele ugen haft travlt med at lave rekvisitter, male, klippe, hygge, øve skuespil osv. osv. Den store finale er torsdag, hvor vi håber, at se rigtig mange forældre, søskende, bedsteforældre, venner, Brylle-borgere m.a.